Meteen naar de inhoud

>
NOT FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

NFAQ (not frequently asked questions) is een performance over niet veelgestelde vragen. In een intieme setting krijgt het onuitgesprokene een plaats voor bekenden, onbekenden of toevallige passanten.

De installatie heeft de vorm van een hedendaagse biechtstoel. De vraagsteller is onzichtbaar aanwezig. Binnenin kom je oog in oog te staan met de persoon aan de overkant. Een moment voor reflectie over dingen die geen deel uitmaken van onze dagdagelijkse communicatie.  

NFAQ  fungeert als een spiegel van de micro-cosmos van een stad. Het speelt op de nood aan ‘niet-plaatsen’ in de stad: plekken die ontsnappen aan de drukte van efficiëntie en productiviteit. Plekken waar je niet hoeft te consumeren of te presteren, maar waar je gewoon kan zijn, om te reflecteren, communiceren op een dieper niveau. Een uitnodiging aan een stad en zijn bewoners om ruimte te maken voor het onbespreekbare.

www.nfaq.be
Pers

Credits

Concept en creatie: Liesbet Hermans
Scenografie: Joris Perdieus
Met steun van de Vlaamse overheid en c-takt, platform transdisciplinair talent

Coproductie:  Museum Dr. Guislain, Schouwburg Kortrijk, Bibliotheek De krook,  CC Warande, Vitrines d’amour, Sorry not sorry festival, Dag van de filosofie.

NL/EN